Gazduire Wordpress

Gazduire Wordpress

Daca esti in cautare de gazduire Wordpress atunci optiunile sunt numeroase. Iti punem la dispozitie mai multe pachete din care poti alege serviciile care ti se potrivesc cel mai bine.

Avand atat de multe optiuni la dispozitie probabil te intrebi cum ar trebui sa il alegi pe cel mai bun pentru tine. Acelasi pachet de gazduire nu este potrivit pentru toti dezvoltatorii sau posesorii de site-uri si de aceea este bine sa tii cont de mai multe aspecte importante.

Incluse in pachet:

Transfer site gratuit

Uptime garantat 99.99%

Panou de administrare CPANEL

Certificat SSL Gratuit

Pachete gazduire website personal

Pachete gazduire website business

Intrebari la care sa raspunzi inainte de a alege gazduire Wordpress

Site-ul se incarca greu din cauza traficului ridicat? Puenm la dispozitie pachete profesionale de hosting adaptate traficului din site.
Configuratia pachetelor de hosting pot gestiona cu succes un numar ridicat de vizitatori fara ca navigarea in site sa afecteze viteza de incarcare.
Oferim pachete profesionale de hosting adaptate pentru site-urile de prezentare cat si pentru site-urile de ecommerce.
Indiferent de marimea site-ului, noi oferim pachete de gazduire ce opera spatiu de stocare de la 5 pana la 85 GB.
Pretul pachetelor de hosting pornesc de la 9 RON+TVA/luna pentru site-urile personale sau de prezentare si ajung pana la 253 RON+TVA/luna pentru site-urile de ecoomerce.
Modul LiteSpeed Cache este folosit in scopul imbunatatirii vitezei de incarcare a site-ului. Un factor important pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatori.

Acestea sunt primele intrebari la care trebuie sa ai un raspuns inainte de a incerca sa identifici solutia potrivita de gazduire Wordpress.

Viteza si performanta Wordpress Hosting

Un hardware bun este esential pentru ca serviciul sa fie de calitate. Memoria RAM, puterea de procesoare, spatiul pe disc, toate joaca un rol foarte important in determinarea performantei generale a unui site web.

Aceste alegeri depind de tipul de continut al site-ului si de numarul de vizitatori de orice tip. De exemplu, daca este creat continut viral, planul mediu de gazduire oferit la costuri minime nu este suficient pentru a gestiona astfel de explozii de trafic. Site-ul poate functiona foarte incet, ceea ce va afacta foarte mult audienta.

Atunci cand se alege cel mai bun Wordpress Hosting, este necesar sa se ia in calcul toate aspectele, pentru ca atunci cand viteza este afectata si utilizatorii devin nemultumiti.

Servicii de suport oferite

Acest lucru depinde foarte mult de familiaritatea cu diferite solutii de hosting. Cu siguranta vei avea nevoie de mai putin suport daca stii toti pasii pentru instalarea unui site Wordpress, pentru migrare si pentru securitate, pentru setarea memoriei cache si pentru restaurari si backupuri.

Dar, chiar daca stii deja toate acestea, exista mereu potential ca anumite aspecte sa genereze probleme si este nevoie de un serviciu de suport foarte bun. Echipa noastra asigura tot sprijinul necesar, la telefon sau prin serviciul asistenta web pentru ca fiecare persoana gazduita la noi sa beneficieze la timp de toate informatiile necesare.


Cel mai bun hosting Wordpress in functie de uptime

Cele mai multe pachete de gazduire web au un uptime peste 99.5%, dar sunt si pachete de 99%. Daca 0.1% are un impact major asupra veniturilor obtinute pe site, acesta este foarte important. In caz contrar nu reprezinta o preocupare majora.

Noi iti oferim pachete cu uptime-uri foarte bune, cu o disponibilitate lunara de 99,9 a serviciului de gazduire prin multiple interconectari redundante.

Alte servicii incluse in pachetul de gazduire

Alte servicii importante incluse in pachetul de gazduire Wordpress sunt:

Toate aceste detalii pot fi importante pentru utilizatori, ceea ce face ca ele sa fie luate in calcul de numeroase persoane care au nevoie de gazduire Wordpress.

Vestea buna este ca cele mai multe pachete se pot upgrada atunci cand este necesar, deci site-ul nu va avea de suferit atunci cand traficul creste si actualul pachet de gazduire nu mai poate sa faca fata. Cu o simpla upgradare rapida, site-ul va deveni din nou usor de utilizat.

Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi detaliile anterior mentionate si sa citesti specificatiile fiecarui pachet oferit de noi. Ulterior, il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine atat pe termen scurt cat si mediu. Alege cel mai bun pachet astfel incat atunci cand traficul creste sau volumul site-ului se mareste sa ai tot spatiul necesar.