Gazduire Prestashop

Gazduire Prestashop

Pentru dezvoltatorii de site-uri Prestashop si pentru proprietarii acestora, este foarte important ca pachetul de gazduire Prestashop sa fie foarte bine ales. Sunt mai multe motive pentru care luarea unei decizii corecte cu privire la gazduirea site-ului este cheia succesului atunci cand este configurat un magazin Prestashop.

Gazduire Prestashop – viteza de incarcare
Cu siguranta ai auzit despre cat de important este sa ai un site web rapid in nenumarate ocazii. Un hosting Prestashop bun permite clientilor sa ajunga mai rapid in magazin. Gazduirea necorespunzatoare poate fi asemanata cu un drum anevoios pe care clientii trebuie sa il parcurga pana la magazin.

Incluse in pachet:

Transfer site gratuit

Uptime garantat 99.99%

Panou de administrare CPANEL

Certificat SSL Gratuit

Pachete gazduire website personal

Pachete gazduire website business

Hosting Prestashop – comportamentul in perioadele de varf

Anumite zile speciale, cum ar fi Black Friday sau Sarbatorile de Craciun pot insemna mai multe vizite in magazin. O gazduire buna ajuta la obtinerea unor clienti multumiti chiar si in momentul in care traficul este foarte mare. Gazduirea necorespunzatoare nu poate deservi valul de clienti care vine, ceea ce inseamna ca magazinul va fi inchis in cele mai importante perioade.

Securitatea oferita de hosting

Nu vom analiza unele dintre beneficiile elementelor de securitate, cum ar fi backup-uri sau programe anti-hack, dar putem evidentia ca o gazduire buna usureaza procesul de instalare a unui certificat SSL. Acest lucru inseamna ca site-ul tau web va transmite incredere cu ajutorul browser-ului si vei putea utiliza gateway-uri de plata, pe care altfel clientii nu ar dori sa le foloseasca.

Asistenta pentru Prestashop hosting

Asistenta este foarte importanta pentru orice fel de hosting si mai ales pentru magazinele online. Noi oferim asistenta atat prin telefon cat si prin e-mail sau online prin live chat astfel incat ori de cate ori apar probleme magazinul online sa functioneze continuu.

Gazduire in Cloud pentru Prestashop

O optiune care atrage din ce in ce mai multi fani este tehnologia Cloud. Aceasta optiune implica instalarea PrestaShop ca SaaS (software de serviciu), ceea ce inseamna ca, de exemplu, vei avea certitudinea ca nu apar probleme in momente cu trafic intens.Instalarea Prestashop pe server

Pentru ca foarte multi utilizatori se intreaba cum se instaleaza prestashop pe server vom oferi si acest raspuns. Se va utiliza un instalator automat si in doar cateva click-uri plaforma Prestashop va fi gata.

Atunci cand nu vrei sa te bazezi pe instalarea automata poti urma pasii de mai jos:

Descarca PrestaShop de pe site-ul oficial.

Creaza o baza de date din Plesk sau cPanel.

Incarca folderul de instalare cu FTP sau cu managerul de fisiere.

Executa installerul si urmeaza instructiunile.

Acum trebuie doar sa alegi gazduirea care sa raspunda cel mai bine nevoilor tale si sa rulezi site-ul Prestashop. Iti oferim cele mai bune planuri de gazduire Prestashop pe care le poti alege pentru a te asigura de succesul in mediul online si de o prezenta optima chiar si in perioadele de varf.

Cum se pot determina cerintele tehnice pentru hosting Prestashop

Cea mai comuna optiune este SSD de 5 GB, desi 3 sau 4 GB pot fi de asemenea suficienti. Dimensiunea spatiului necesar se alege in functie de dimensiunea site-ului web si de numarul de produse incarcate in site.
Tine cont de acest lucru daca vei utiliza VPS. Are o influenta directa asupra vitezei.
Limitat la nu mai putin de 120 GB pe luna si nu vei avea surprize neplacute
Multe dintre serviciile de gazduire specializate in PrestaShop limiteaza numarul de articole. Daca nu ai un mega magazin, limita de 1000 de articole vandute este perfecta.
Anumite planuri de baza includ doar un forum de asistenta. Colaborand cu noi vei putea obtine ajutor prin diverse moduri astfel incat magazinul sa ramana online in conditii perfecte.

In lumea complexa a hostingului nu este de fiecare data usor sa gasesti cea mai buna varianta. Sunt mai multe aspecte care trebuie sa fie analizate si multe dintre ele sunt extrem de tehnice iar la inceput este greu sa determini pe ce anume trebuie sa te concentrezi.

Sunt foarte multe optiuni de gazduire disponibile pe piata si nu este intotdeauna usor sa ajungi la o concluzie. Noi iti oferim cea mai buna solutie pentru gazduirea site-ului tau Prestashop si asistenta pentru a intelege nevoile magazinului tau online.