Hosting Joomla

Hosting Joomla

Joomla este unul dintre cele mai prietenoase sisteme de gestionare a continutului (CMS) de pe piata. Este gratuit pentru utilizatori si ofera optiuni extinse pentru construirea si intretinerea unui site web bogat in continut. Orice persoana fara abilitati de programare si cu cunostinte minime despre sistemele de gestionare a continutului poate utiliza usor un site web bogat in functii, insa este necesar sa aiba cel mai bun pachet de gazduire Joomla.

Joomla este open source si cu siguranta are multe de oferit afacerii tale sau magazinului online. Nivelul de flexibilitate pe care il ofera il face o alegere excelenta pentru cresterea unei prezente web pentru afacerea ta. Cu toate acestea, pentru a incepe este nevoie de hosting Joomla de calitate.

Incluse in pachet:

Transfer site gratuit

Uptime garantat 99.99%

Panou de administrare CPANEL

Certificat SSL Gratuit

Pachete gazduire website personal

Pachete gazduire website business

Gazduire Joomla

Primul si un aspect esential al hostingului potrivit pentru site-ul Joomla, este sa gasesti o platforma care accepta Joomla. Joomla ruleaza pe orice server care gazduieste MySQL, Apache si PHP. O idee buna este sa verifici compatibilitatea versiunii acestor aplicatii cu versiunea preferata de Joomla.

Mai mult decat atat, este esential ca site-ul sa foloseasca cea mai recenta versiune a Joomla si sa poata instala rapid toate update-urilor astfel incat site-ul sa ramana stabil.

Instalarea pe o platforma Joomla

Cand incepi sa cauti cel mai bun furnizor de gazduire web Joomla, trebuie sa iei in considerare modul in care ai de gand sa instalezi un CMS pe contul tau. Pentru cei cu abilitati si experienta tehnica, aceasta nu este o problema. Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt familiarizati cu lucrul pe o platforma de gazduire, procesul de instalare poate fi un pic descurajant, deoarece in scopuri de instalare, trebuie sa te familiarizezi cu astfel de tehnologii server, cum ar fi FTP si MySQL. Daca nu ai astfel de cunostinte, atunci un hosting care iti permite sa instalezi Joomla rapid este cea mai buna varianta.


Asistenta pentru baze de date multiple

Iti oferim pachete care iti permit sa utilizezi mai multe baze de date pe server. Astfel poti sa folosesti planul de Joomla hosting atat pentru a instala site-uri in lucru cat si pentru a tine site-uri live. Din acest motiv, ai nevoie de un furnizor de hosting care vine cu mai multe baze de date.

Optiuni nelimitate de domenii gazduite

Daca alegi un furnizor de hosting care iti permite sa ai mai multe domenii pe contul tau, atunci faci alegerea corecta. Este economic si foarte eficient din punct de vedere al timpului, deoarece platesti pentru un singur cont si gestionezi toate domeniile tale dintr-o locatie centrala. Asistenta pentru mai multe domenii inseamna ca toate site-urile web Joomla sunt gazduite si gestionate dintr-un singur cont.

Asistenta tehnica avansata Joomla

Joomla se mandreste cu o comunitate dedicata de suporteri care include atat dezvoltatori cat si utilizatori. Pentru asistenta profesionala, oferim toate sfaturile si suportul pentru cei care aleg sa isi gazuiasca site-urile la noi. Chiar daca comunitatea este super pregatita sa furnizeze suport pentru site-ul Joomla, ai nevoie de un furnizor de gazduire care sa ofere suport 24/7 pentru aplicatia ta. Alege intotdeauna un furnizor de hosting Joomla care ofera ajutor atunci cand apar probleme cu functionarea site-ului.

Increderea in firma de hosting

Joomla in sine este o aplicatie usoara. Cu toate acestea, trebuie sa ai un furnizor de server optimizat pentru Joomla. Daca alegi un furnizor de hosting care nu utilizeaza tehnologiile potrivite, atunci vei fi blocat cu un site web Joomla care nu functioneaza bine. Acceseaza o firma de hosting Joomla care ofera cea mai fiabila infrastructura optimizata pentru Joomla. Noi avem mecanismul de memorie cache adecvat si bazele de date care sunt special optimizate pentru a imbunatati semnificativ performanta site-urilor web Joomla.


Cea mai buna experienta pentru utilizatori

Joomla este un CMS ideal pentru toate tipurile de site-uri web. Cu toate acestea, pentru a te asigura ca gazduirea Joomla ramane extrem de functionala, trebuie sa gasesti pachetul potrivit.

Gazduieste-ti urmatorul site Joomla la noi si descopera adevarata putere a unor servere de calitate premium. In momentul in care pachetul de gazduire este cel optim nu vei avea probleme nici macar la orele de varf sau in zilele in care traficul este foarte intens, asa cum sunt sarbatorile si zilele precum Black Friday.